Jag vill ge dig möjlighet att smaksätta din mat med varsamt hanterade örter och kryddor, utan smakförstärkare eller konstgjorda aromämnen. Här får du enbart naturliga ingredienser.
Jag har hela tiden intresset för örternas läkande kraft när jag tillreder blandningarna. jag ser örterna som mer än bara kryddor.
Då kryddorna görs för säsong och inte ligger i lager skicka en förfrågan på vilka kryddor du önskar.
Priser: Påse - 50:- Burk - 65:-
Grillkryddor.
Hantverksmässigt malda kryddor utan tillsatser med rent salt hämtat från Himalayas sluttningar. Eftersom jag inte använder mig av klumpförebyggande medel kan du behöva skaka burken.
Grillkrydda: Används som allkrydda.
Het grill: Med het smak av chilipeppar.
Vildgrill/Lammgrill: Till viltkött och fågel med bland annat timjan och salvia och rosmarin.
Flingsalter.
100% rent flingsalt blandat med olika örter.
Flingsalt med dill.
Flingsalt med ramslök.
Flingsalt med dragon och chili.
Flingsalt med örter.
Flingsalt med fyra lökar.
Flingsalt med dill, fänkål och gräslök,
Örtkryddor.
Torkade kryddor helt utan tillsatser. De är fantastiskt goda till kalla såser. Låt gärna såsen dra till sig några timmar innan servering. Fungerar även utmärkt i dippsåsen till chipsen!
Extra knorr: En kryddig blandning för fläskrätter.
Fina fenan: Lämplig till all fisk.
Himmel och hav. Till fågel och fiskrätter.
Lammkrydda: Som det låter.
Persillade: Gott i det mesta,
passar pasta och soppor.
Salladsörter: En örtmix, lika god i sallden som i gratängen.
Vilda grytan: Till söndagssteken eller mustiga grytor.
Örtmix: Bara ljuvlig i smakerna.
Himmel o hav:Till fågel och fisk. Med bla citronverbena, sichuanpeppar och basilika.