Om

Min praktik.

En plats där själen kan få ro.

Axlarna sänks, lungorna får ny luft och en liten bit frid infinner sig bara man kliver in på Catharina Ehlos gårdsplan. Hon driver praktiken Själens stjärna och drivs själv av tanken på att allt hör samman, att kropp och själ är ett.

// Kristianstadsbladet.I naturen finns alla komponenter som både kan bibehålla hälsa och läka en individ. Efter  5 års framgångsrikt arbete på min egen praktik
Själens stjärna, var det en naturlig utveckling att ta fram egna produkter som med enbart naturens krafter, främjar och bibehåller en sund kropp.


Inspirerad av nunnan Hildegard von Bingen, som på 1100-talet var sin tids stora naturläkare, framställde jag ett antal örtblandningar. Örterna i blandningarna kan ses som pusselbitar som tillsammans bygger en helhet som förstärker varje örts gynnsamma egenskaper.


Genom en process som pulveriserar örterna ökas dessutom individens förmåga att tillgodogöra sig effekterna avsevärt.
Endast naturliga ingredienser. 

"Catharina Ehlo har lång erfarenhet från sin egen praktik och är inspirerad av Hildegard från Bingen, sin tids stora naturläkare, som levde som abbedissa på 1100-talet. Hon lägger grunden för nya tankar kring medicin samtidigt som hon vill öka förståelsen för skillnaden mellan symtombehandlande veterinärmedicin och botande alternativ- och komplementärmedicin.

Catharina lever för och med djur. Idag tre hästar, tio katter och två hundar. Hon är känd för sin djurkommunikativa ådra och har även bedrivit hästuppfödning i större skala på gården där hon bor och har sin praktik." /Ecotopia


.

Under många år har jag bland annat  sammarbetatmed Ecotopia på vackra Östelen bedrivit kurser och örtvandringar för att sprida kunskapen som våra växter och metoder.

De vanligaste kurserna har varit Örtmedicin steg ett och två, Örtvandlingar på Österlen samt  hållbar djurfriskvård.


Jag bedriver även kurser och workshops på min gård. 

Bla en  kurs i 6 steg..  Energiterapeututbildning. samt Regndroppsmassage. 


Vid förfrågan om kurser, workshops eller utbildningar för grupper, vänlingen maila mig så hittar vi en lösning. 

Kontakta mig här.
Efter lång erfarenhet från sjukvården och arbete på en djurklinik bestämde jag mig för att gå en egen väg mot läkning och hälsa för både djur och männiksor.  Och efter mer än 20 års arbete med bland annat örtmedicin på  min praktik Själens Stjärna bildade jag  Stjärnörter där jag tar  fram egna produkter som framställs  både till människor och djur (registrerade som fodertillskott hos Jordbruksverket). Jag skräddarsyr mina  behandlingsprogram utifrån naturmedicin i kombination med olika terapiformer som bowenterapi, bonitologi och kraniosakralterapi.


All kunskap om läkning och hälsa är viktig oavsett var den har sin ursprung. Vi måste komma ihåg att kropp och själ strävar efter balans, harmoni och läkning. Ibland behöver den hjälp på traven.